[socialwork] més informació

arivera alfredaarsistemes.com
Dij Maig 29 21:41:12 CEST 2014


Retornen les novetats, 
A Bellaterra (UEUAB) teniu a la vostra disposició un Curs sobre la Unió Europea a celebrar el proper 14-18 de juliol de 2014. 
A Barcelona, el proper mes de juny,  curs sorbre elaboració gestió de projectes Europeu . 
Aprovat el mapa per part de la Comissió  el mapa d'ajuts regionals de l'estat espanyol per a 2014-2020.
Aprovat el Reglament del Consell i el Parlament per l'asil, migracions i integració. Click aquí. 
En la mateixa línia, aprovat el Reglament pel qual s'estableixen disposicions generals sobre el Fons d'asil, migracions i itegració i se l'instrument de recolzament financer per a la cooperació policial, prevencio i lluita contra la delinqüència i la gestió de la crisi.  Sí, el títol és aquest i jo encara no sé perquè han barrejat totes aquestes qüestions. 
Comunicació de la Comissió per a reforçar el paper del sector privat per a un creixement inclusiu i sostingut en els països en desenvolupament. (Nota: més cartes als reïs.... tot i que són interessants els aspectes que tracten).
MOLT IMPORTANT:  Convocatòria de propostes VP/2014/008 per a innovació en política social y reformes en els serveis socials. (Nota: preocupant convocatòria si tenim present qui i com s' ha governat Europa els darrers anys). No entraré en detalls, és molt important llegir. 
Conferència: DESIGUALTAT SOCIAL EN EUROPA. 20 de juny a Atenes (Grécia). No podien haver escollit millor destinació. 
Difusión de resultados de la digitalización masiva. Molt interessant de cara a un futur que comença a ser present. Relacionat amb el que es coneix com a Big Data. Els propers anys serem testimonis d'avenços sorprenents que multiplicaran per 10 els avenços posteriors i esmicolaran totes les projeccions pel que fa a la major part de ciéncies. Exactament igual que la tecnologia informàtica ho va fer en el passat, ara, succeirà en la major part de branques de la ciència. Cal recordar a quí, com deia un conegut pensador històric, que els avenços científics i tecnològics NO garanteixen progrés, només els Drets i les Llibertats que els puguin acompanyar garantiran un veritable Progrés. 
Convocatòria sobre centres d'informació per a treballadors migrants intracomunitaris. VP/2014/005. 
Afegeixo enllaç al resum de la Jornada informativa per a la Gent Gran que Serveis Socials Bàsics de Martorell va realitzar  i en la qual vaig tenir el plaer d'impulsar i participar. 
El Col·legi de Treball Social realitza la presentació del llibre "El colapse del sistema. Bases per a pensar el nou mil·lenni". 4 de juny de 2014. 
Com sempre, també teniu el calendari de cursos del COTS: click aquí. 
Aprofito per fer-vos arribar un projecte que he iniciat,  relacionat amb la mesura i comparació pre-post de la qualitat de vida de les persones ateses pels serveis socials, centres residencials, ambulatoris, discapacitats, etc...  fent servir l'escala GENCAT que el grup INICO va desenvolupar i per a la qual cosa tinc la seva autorització. Està en fase incipient i qualsevol aportació, col·laboració, implicació, serà benvinguda. Click aquí per accedir. Aquest projecte necessita cert impuls per mantenir-se, millorar i convertir-se en el que ha de ser,  per la qual cosa,  si esteu interessats en col·laborar, fer tàndem, etc...  contacteu a l'adreça: arsistemesaarsistemes.com.  Us espero. 
Gràcies per la vostra atenció i fins la següent.  
-- 
--------------------------------------------------------------------------------
Alfred Rivera
D.T.S. col. Núm. 2206
--------------------------------------------------------------------------------


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-------------- següent part --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: http://slla664.piensasolutions.com/pipermail/arsistemes.com.socialwork/attachments/20140529/cfeb1575/attachment.html


Més informació de la llista de correu socialwork