[socialwork] nous reptes

RIVERA ALONSO, Alfred ariveraamartorell.cat
Div Jul 18 00:16:20 CEST 2014


Salutacions de nou, 

Per avui tenim:

Nous reptes. Presentació. "Portal del Programa marco de Investigación e Innovación de la Unión Europea en el estado español"   "Europa 2020.. Europa en un mundo cambiante, sociedades inclusivas, innovadoras y reflexivas" <http://eshorizonte2020.es/retos-sociales/europa-en-un-mundo-cambiante-sociedades-inclusivas-innovadoras-y-reflexivas> 

Darreres estadístiques disponibles en relació a l'asil a Europa: sil. 2014. 
<http://epp.eurostat.ec.europa.eu/cache/ITY_OFFPUB/KS-QA-14-008/EN/KS-QA-14-008-EN.PDF> 

Aquest crec que ja ha sortit però és interessant: La Comissió aprova el mapa d'ajuts regionals per a Espanya 2014-2020 <http://europa.eu/rapid/press-release_IP-14-580_es.htm> . 

Interesantíssims resultats dels estudis que es duen a terme a Europa sobre la desigualtat. <http://epp.eurostat.ec.europa.eu/statistics_explained/index.php/Income_inequality_statistics>  Noteu que l'estat espanyol és el contrapunt absolut de Norway al costat i fins i tot pitjor que potències com Grècia, Portugal ò Lituania.  És d'autèntica vergonya. 

Consells Europeus de Competències Sectorials. Convocatòria de propostes P/2014/012 <http://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=629&langId=en&callId=411&furtherCalls=yes> . Noves formes de col·laboració entre els agents públics i privats al voltant del mercat de treball. 

Convocatòria "La Caixa". Empreneduria Social <http://obrasocial.lacaixa.es/ambitos/convocatorias/emprendimientosocial_ca.html> . Encara oberta. 

Per finalitzar us faig arribar enllaç del Proper Congrès de Serveis Socials Bàsics 2014 <http://cssb.cat/2014/06/26/programa-provisional-i-inici-inscripcions/>  que s'ha de celebrar a Barcelona. En aquest mateix Congrès, el 23 d'octubre, a  l'espai 13, entre les 11:00 i les 12:30 presento els resultats de la recerca: "Incidència del descans temporal residencial en la qualitat de vida de la gent gran que el fa servir a Martorell.

Per finalitzar, l'anterior recerca ha donat com a resultat aquesta web: http://www.arsistemes.com/gencat que permet calcular les escales de qualitat de vida de 4 tipologies diferents de persones mitjançant l'escala GENCAT  i comparar-les entre sí longitudinalment en el temps de forma més o menys senzilla.  Interessa la vostra opinió sobre aquesta web-eina d'ús lliure.  Es triguen uns 15 minuts en emplenar una enquesta senzera i s'estalvien 30 minuts comparant amb el métode "paper i boli". 

Bona Sort i fins la propera. 

--

Alfred Rivera

DTS col. núm. 2206

 

 

 

 

 

a


-------------- següent part --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: http://slla664.piensasolutions.com/pipermail/arsistemes.com.socialwork/attachments/20140718/473605c2/attachment.html


Més informació de la llista de correu socialwork